Noapte
Zi
9 March 2015
1 min read

PSD Dâmbovița-prima organizație care a susținut-o pe Rovana Plumb să candideze la șefia Consiliului Național

Săptămâna trecută, mai exact în data de 5 martie a.c., au fost luate decizii importante la ședința Biroului Politic Județean al PSD Dâmbovița. Astfel, Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a fost aleasă în unanimitate ca reprezentant pentru postul de președinte al Consiliului Național al PSD. Functia i-a aparținut până acum doi ani lui Adrian Năstase. Rovana Plumb a fost propusă pentru această funcție de către liderul europarlamentarilor social-democrați, Viorica Dăncilă. Se pare că aceasta are cele mai multe șanse la șefia CN și, dacă va fi câștiga, va fi  prima femeie aleasă într-o astfel de funcție. Delegația județului Dâmbovița, care va participa la Consiliul Național din 20-21 martie a.c., de la Parlamentul României, va fi formată din 22 de reprezentanți: președintele PSD, deputați si senatori ai județului, președintele Organizației de Femei Tineret, primari de municipiu și de orașe.
Pentru a candida la funcția de președinte al Consiliului Național, persoana în cauză trebuie să întrunească trei condiții: să aibă o vechime de trei ani în PSD, să depună o declarație de candidatură si să fie susținută de cinci organizații județene. PSD Dâmbovița a fost prima organizație care a recomandat-o pe Rovana Plumb si a garantat pentru aceasta.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Acuzații grave la Aninoasa! 95 de persoane, îmbolnăvite cu apă potabilă infectată!

Articolul Urmator

UNPR Dâmbovița, solidar până la capăt cu actualul Guvern

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de