Noapte
Zi
10 March 2015
1 min read

Raed Arafat, recomandat de Crucea Roșie Dâmbovița să candideze la funcția de vicepreședinte al SNCRR

Raed Arafat, ministru secretar de stat în cadrul MAI și membru al Crucii Roșii Dâmbovița, a participat astăzi, 10 martie a.c., la Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie(SNCRR), care a avut loc la “corpul K” – Universitatea “Valahia”-Târgoviște. Scopul întrunirii a fost întocmirea bilanțului activităților specifice și financiare desfășurate pe ultimii doi ani, alegerea președintelui, a biroului și comitetului filialei, alegerea comisiei de control finaciar și a delegaților pentru Adunarea Generala a SNCRR și, de asemnarea, a  candidaților pentru conducerea centrală a Crucii Roșii Române.
Ca urmare a votului, Floris Lăzărescu, actualul președinte al Crucii Roșii Dâmbovița și membru în Comitetul de Direcție la nivel național,  a câștigat un nou mandat de patru ani.. Raed Arafat a primit recomandarea de a candida la funcția de vicepreședinte al Societății Naționale de Cruce Roșie. De asemenea, Crucea Roşie, filiala Dâmboviţa, şi-a propus ca în următorii doi ani să obțină trei locuri în cadrul Comitetului de Conducere al SNCRR. Directorul Filialei Dâmboviţa al Crucii Roşii, Gheorghe Popescu, a făcut cunoscute propunerile: ministrul secretar de stat, Raed Arafat, pentru funcția de vicepreşedinte al SNCRR, preşedintele Crucii Roşii Dâmboviţa, Floris Lăzărescu să facă parte din  Comitetul de Direcţie al SNCRR şi Radu Butoiu, voluntar al Crucii Roşii Dâmboviţa și student al Universităţii „Valahia”, să fie inclus în Comitetul de Direcţie al Crucii Roşii România.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Danil Zepiși, șeful IPJ Dâmbovița, avansat la gradul de chestor de poliție

Articolul Urmator

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, s-a ţinut de cuvânt! Sprijin financiar fără precedent pentru sistemul sanitar din Dâmboviţa

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de