Noapte
Zi
21 March 2015
1 min read

Rovana Plumb, aleasă președinte al Consiliului Național al PSD

Vineri, 20 martie a.c., Rovana Plumb a fost aleasă președinte al Consiliului Național al PSD, cu 807 voturi pentru și 37 de voturi împotrivă, din cele 844 de voturi valabil exprimate. Votul s-a desfășurat în bază de mandat, delegațiilor fiind-le distribuite 855 de mandate. Au fost anulate 11 voturi.
Dupa ce a fost votată în funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, domnia sa a declarat că intenționează să transforme departamentele consiliului într-un mecanism mai dinamic, cu o nouă organizare, care să lanseze mai multe inițiative legislative cu șanse de reușită.
,,Cred că România este într-un moment în care iși poate reafirma rolul regional, european și internațional. Sper că în continuare, plecând de la aceste misiuni fundamentale, să găsim cele mai bune soluții pentru o Românie prosperă.Vă mulțumesc din tot sufletul pentru votul de încredere pe care mi l-ați dat! PSD, cel mai democrat partid, are o viziune europeană și se bazează pe principiile acesteia.”, a declarat Rovana Plumb.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Senatorul Leonardo Badea, posibil ministru al Finanțelor

Articolul Urmator

Numărul minorilor abuzaţi este în creştere, în Dâmbovița! 33 de copii au fost preluați de DGASPC, în 2015

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de