Noapte
Zi
20 April 2015
1 min read

Boriga a driblat proiectele europene așa cum driblează acum la volei!

Pentru că face parte din  Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgoviște, componenta a doua, și anume PID B, strada Vlad Țepeș din microraionul 11, se pare că este încă un eșec al administrației Boriga.
Deși este un program finanțat cu fonduri europene, ne întrebăm oare pe ce și mai ales unde s-au dus banii?! Nu este posibil ca după ce a fost ,,reabilitată”, aceasta strada să arate în asemenea hal.
Gropile parcă sunt mai mari decât la începutul lucrărilor, trotuarele sunt neterninate și arată parcă ar fi după război. Asfaltul nou turnat prezintă adevărate cratere, peste care se mai toarnă câte o galeata de bitum, imediat dupa ploi, bordurile ba sunt sparte, ba sunt astupate, ba lipsesc cu desăvârșire. Unde este orașul european despre care se tot vorbea în conferințe, când stimabilul domn Boriga, însoțit de pretenarul, city manager Cioacă, se tot bătea cu pumnul în piept că Târgoviște va fi și va arata ca în basme?! Putem spune doar că au reușit să transforme orașul într-un coșmar greu de imaginat.
 Domnule fost primar, Gabriel Boriga, nu se admite ca, în 2015, un municipiu să fie atât de distrus, din toate punctele de vedere, pornind de la economie și terminând cu infrastructura. Oamenii sunt pur și simplu scârbiti de felul în care a ajuns acest oraș, s-au săturat pănă peste cap de așa zisele proiecte de modernizare, de întârzierile cu care se fac, sau mai bine zis nu se fac, lucrările. Nervi întinși la maxim și rezultate ioc. Ați știut doar să zâmbiți frumos la cameră, și să promiteți marea cu sarea, rușine!
Sunt prea multe semne de întrebare despre cum au fost cheltuiți acești mulți bani europeni, ale cui buzunare, domnule Boriga, au fost îndesate? Câți sunt cei care au profitat de pe urma acestor proiecte atât de importante pentru oraș? Și încă o dată, unde sunt milioanele de euro? Grea întrebare și mai ales și mai greu răspuns……

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dictatura cătușelor

Articolul Urmator

Rovana Plumb a semnat acordul de parteneriat privind extinderea programului ,,Fiecare copil în grădiniță”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele