Noapte
Zi
7 April 2015
1 min read

Codul Fiscal, în dezbatere, la Senat

Senatorul PSD Leonardo Badea a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, etapele de adoptare a noului Cod Fiscal. Momentan, proiectul a ajuns pe ordinea de zi și a intrat în dezbatere la Senat, urmând, conform procedurilor, perioada de depunere a amendamentelor. Amendamentele înregistrate vor fi dezbătute la rândul lor şi aprobate, dacă va fi cazul. Potrivit senatorului Leo Badea, votul final va fi dat, cel mai probabil, pe 17 aprilie.
 ,, La nivelul Senatului, am intrat în dezbaterea Codului Fiscal. Am discutat codul fiscal și codul de procedură fiscală, pe articole. Rămâne ca până în perioada 14-17 aprilie să depunem amendamentele. La nivelul Comisiei de buget finanțe, din cadrul Senatului României, pe 17 aprilie, se va da un vot final, inclusiv cu toate amendamentele  care au fost prezentate și aprobate pe Codul Fiscal. Suntem în dezbatere publică și oricine dintre dvs dorește să ne transmită sugestii sau posibilități de a aduce amendamente pentru articolele prevăzute la codul fiscal, suntem deschiși acestei discuții și dorim să iasă un Cod Fiscal cât mai bun, să fie un reper pentru ceea ce înseamnă o Românie modernă, care poate să aibă un plan multiannual, pentru finanțarea economiei și pentru o construcție bugetară a investițiilor”, a declarat Leo Badea.
Noul Cod Fiscal conţine o serie de măsuri de importanţă majoră:  reducerea cotei TVA  la 20 % şi la 9% la alimente, reducerea accizelor la carburanţi, eliminarea taxei pe construcţii speciale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cândești, comuna cu un primar demn de tot respectul și admirația

Articolul Urmator

Încă un proiect marca Boriga, un eșec total!

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Senatorul PSD, Leonardo Badea, despre rectificarea bugetară

În această dimineață, senatorul Leonardo Badea a ținut să facă