Breaking News

Cândești, comuna cu un primar demn de tot respectul și admirația

Apr 07, 2015
Comuna dâmbovițeană Cândești se poate mândri că are un edil care știe ce înseamnă administrarea banului public. Deși se află la primul mandat, primarul Georgeta Popa, în toată această perioadă a dat dovadă de seriozitate și implicare, răspunzând de fiecare dată nevoilor comunitații pe care o reprezintă. Ținând cont de faptul că a lucrat în sistem o perioadă îndelungată, putem spune că are multă experiență în administrația publică, iar acest lucru se vede foarte clar. Deși, ca peste tot, bugetul nu a fost unul generos, la nivelul comunei Cândești s-au realizate proiecte de importanță pentru comunitate.
Vorbim, în primul rând, despre proiectul ,,Reabilitare centru comuna Cândești, județul Dâmbovița”, investiție realizată în anul 2012, în valoare de 49 000 lei.
În cadrul investiției s-au realizat următoarele:
-          Canalizarea șanțului pentru scurgerea apelor  pluviale;
-          Modernizarea spațiului din fața primăriei : gazon, bancuțe, ghivece cu flori, pavaj;
-          Construire gard spre nord și amenajare avizier;
-          Amenajare parcare:
-          Modernizare gard dispensar.
-          Modernizare rampă persoane cu dizabilități.
,,Vom promova și vom accesa orice proiect pe care îl considerăm benefic pentru locuitorii comunei noastre. De asememnea, vom organiza și vom participa la cursuri de formare și perfecționare, atât a personalului din administrație, cât și a persoanelor care solicită acest lucru. Vom face tot ce ne va sta în putință să devenim o comună europeană.”, a declarat Georgeta Popa, primarul comunei Cândești.
Flash, Primari în vizor

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,