Noapte
Zi
9 April 2015
1 min read

Dâmbovița: Rețea specializată în trafic de droguri, destructurată de DIICOT!

Ieri, 8 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița au efectuat 9 percheziții domiciliare, una în Pietrari şi opt pe raza municipiului Târgovişte, pentru destructurarea unei grupări infracționale, specializată în trafic de droguri de risc. La acțiune au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Jandarmi.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 120 de grame de cannabis, patru grindere şi două cântare de mare precizie folosite în activitatea infracţională, precum şi 860 de euro.
Din cercetări a reieşit că, începând cu luna iulie 2014, 8 persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat pentru traficarea drogurilor de risc, respectiv cannabis, în principal pe raza municipiului Târgovişte. Au fost puse în executare 23 de mandate de aducere, iar 5 dintre membrii grupării au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

UNPR Dâmbovița, alături de copiii defavorizați!

Articolul Urmator

Învăţământul dâmboviţean, merite deosebite la olimpiadele naţionale

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele