Noapte
Zi
9 April 2015
1 min read

UNPR Dâmbovița, alături de copiii defavorizați!

Un zâmbet, o speranță și un vis împlinit cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Peste 50 de micuți din localitatea dâmbovițeană Vlădeni au beneficiat de un cadou nesperat, oferit de organizația UNPR Dâmbovița.
Membrii partidului s-au mobilizat ieri, 8 aprilie a.c., pentru a oferi câte un pachet cu alimente tradiționale unor suflete cărora soarta le-a fost potrivnică, aducând în acest fel o rază de speranță pentru ca atmosfera Sărbătorilor Pascale să fie deopotrivă, în toate casele creștinilor.
,,Astăzi, împreună cu echipa UNPR Dâmbovița am încercat să aducem o mică bucurie în sufletul familiilor ce au mare nevoie de noi toți. Vă mărturisesc că nimic nu se compară cu zâmbetul unui copil. Atunci când suntem supărați de neajunsuri, uităm de fapt cât de norocoși suntem.”, a declarat Bogdan Manole, președinte UNPR Tineret-Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Asistenții sociali, informați și consiliați periodic la sediul AJPIS

Articolul Urmator

Dâmbovița: Rețea specializată în trafic de droguri, destructurată de DIICOT!

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele