Noapte
Zi
17 April 2015
1 min read

Ionuț Săvoiu participă la Adunarea Parlamentă a SEECP, la Tirana

În organizarea Preşedinţiei-în-exerciţiu albaneze a Adunării Parlamentare a SEECP, vor avea loc la Tirana, în perioada 16-18 aprilie 2015, reuniunile Grupului de lucru ad-hoc şi Comisiei permanente ale Adunării.
În proiectul de agendă a reuniunii Grupului de lucru ad-hoc figurează: discutarea propunerilor privind sediul secretariatului AP SEECP şi a bugetului aferent acestuia.
Principalele subiecte aflate pe agenda Comisiei permanente sunt: Raportul Grupului de lucru ad-hoc, documentele adoptate de cele trei comisii generale, candidaturile pentru conducerile celor trei comisii generale, proiectul de rezoluţie pe care urmează să-l propună Preşedinţia-în-exerciţiu albaneză şi adoptarea agendei Sesiunii plenare a Adunării, care va avea loc la Tirana, în perioada 22-23 mai 2015.
La aceste reuniuni va participa din partea Delegației parlamentare române la AP SEECP, domnul deputat Ionuț-Cristian Săvoiu (PSD).

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Radu Popa a decis să se retragă din politică! Vezi în ce context şi-a făcut publică decizia!

Articolul Urmator

Rovana Plumb, la Nucet, de Izvorul Tămăduirii şi sărbătoarea comunei

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele