Noapte
Zi
29 April 2015
1 min read

Traian Niculae: ,,Domnul Vlad Oprea trebuia să aprecieze cetățenul, nu propria imagine”

Ieri, Biroul Politic Orășenesc al PSD Titu a votat ca la următoarea ședință de Consiliu Local, de joi, 30 aprilie, viceprimarul orașului, Vlad Oprea, să fie înlocuit și să fie numit în funcție pensionarul Voicu Neagu, fost comandant al Poliției Titu.  Decizie uluitoare, am spune, având în vedere că vicele și primarul orașului, Traian Niculae, pozau într-una dintre cele mai puternice echipe din județ.
Contactat telefonic în vederea expuneri unui punct de vedere privind această decizie, edilul, Traian Niculae îl acuză pe vice de neimplicare la locul de muncă și axarea mai mult pe propria imagine, decât pe interesul cetățenilor. De menționat este faptul că, înainte de a se ajunge la această ruptură, Vlad Oprea ar fi fost atenționat de nenumărate ori, pe aceste motive, însă, nu le-a luat în considerare și nu a dat nici un semn că ar remedia în vreun fel lucrurile.
,,Motivul pentru care s-a ajuns la această situație este lipsa de implicare. Domnul Vlad Oprea este tânăr și trebuie să muncească, trebuie să aprecieze cetățeanul, nu propria imagine. Tot ce se făcea la Titu se făcea de dragul apariției în presă. Faptul că pui doi-trei copii să sape o groapă și tu ții de un pom în atenția aparatelor de fotografiat, nu este obiectivul muncii sale.”, a declarat Traian Niculae, în exclusivitate, pentru Vocea Dâmboviței.
La rândul său, Vlad Oprea consideră că acestă hotărâre este nejustificată, iar motivele invocate nu îi sunt foarte clare. ,,Trebuia să fiu mai puțin vizibil, să mă implic mai puțin. Nu știu exact în ce constă reproșul acesta. Nu eu mi-am dorit să fiu înlocuit din funcție. S-a ajuns la concluzia că nu se mai poate lucra cu mine după trei ani de colaborare.”, a precizat Vlad Oprea pentru publicația noastră.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

AJOFM Dâmbovița: Rata șomajului a scăzut la 7,2%

Articolul Urmator

Ziua internațională a securității și sănătății în muncă- 28 aprilie 2015

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un șofer din Titu a distrus o stație peco

Miercuri, 17 august a.c., un șofer din Titu, după a

Interlopii din Titu s-au încăierat din nou

În cursul nopții de 19 spre 20 iulie a.c., poliţiştii