Noapte
Zi
12 May 2015
1 min read

PENTRU CĂ LE PASĂ! UNPR Târgoviște se implică în acțiuni de ecologizare

Tinerii de la UNPR Târgoviște manifestă preocupare față de conservarea mediului înconjurător, fapt pentru care au inițiat o campanie de ecologizare în zona Laminorului din municipiul Targoviște, care are mari lacune în ceea ce privește curățenia. Concret, s-au pus pe treabă, au strâns deșeurile, au vopsit bănci și leagăne, au văruit pomi. Mai mult decât atât, au sesizat locatarii cu privire la pericolul pe care îl reprezintă deșeurile și au tras un semnal de alarmă cu privire la acest fenomen. Reacția oamenilor nu a întârziat să apară și toți s-au solidarizat pentru o țintă nobilă. Tinerii de la UNPR s-au simțit motivați să continue acţiunea de informare și ecologizare în fiecare zonă a municipiului, fapt pentru care au lansat invitația către toți târgoviștenii să li se alăture în demers. Cum se spune în popor, omul sfințește locul.
 ,,Pentru că ne pasă de mediul înconjurător și pentru că facem parte din el, noi, tinerii din organizaţia UNPR Târgovişte, am luat iniţiativa de a începe o acţiune complexă de informare asupra colectării selective urmată de o campanie de ecologizare.
   Pentru început am ales o zonă cu mari carenţe în ceea ce privește curățenia, și anume zona Laminorului din municipiul Târgoviște.
     Am mers din ușă în ușă și am informat oamenii despre ceea ce înseamnă pericolul pe care il reprezintă deșeurile din jurul nostru, iar ulterior ne-am apucat de curățenia propriu-zisă. Am strâns deșeurile în mod selectiv, am vopsit bănci si leagăne si totodata am văruit pomii.
     Am fost plăcut surprinși de reacția locatarilor ce ne-au sărit in ajutor fapt ce ne-a determinat să luăm hotărârea de a continua acţiunea de informare și ecologizare în fiecare zonă a municipiului. Așteptăm toţi târgoviștenii alături de noi pentru că ne dorim sa păstram mediul cât mai curat și mai sănătos pentru noi si familiile noastre.” (UNPR Tineret)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PUCIOASA: Tineri, depistați de jandarmi cu substanțe halucinogene

Articolul Urmator

Directorul CJAS Dâmbovița: ,,Se acordă servicii medicale și în afara cardului de sănătate”

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea

Daniel Cristian Stan susținut de peste 30.000 de târgovișteni pentru încă un mandat de primar

În această după amiază, social democratul Daniel Cristian Stan și-a