Noapte
Zi
12 May 2015
1 min read

PUCIOASA: Tineri, depistați de jandarmi cu substanțe halucinogene

În noaptea de 11/12 mai a.c., în jurul orei 00.10, o patrulă de jandarmi, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Parcul Central din localitatea Pucioasa, a observat 2 tineri care manifestau un comportament dubios și care, la vederea jandarmilor, au încercat să evite întâlnirea cu aceștia.
S-a procedat la oprirea acestora, iar în momentul legitimării tinerii au motivat că nu dețin documentele de identitate asupra lor. În continuare, s-a efectuat controlul corporal sumar, iar pe timpul acestuia, jandarmii au observat că tinerii aveau pupilelele mărite, iar în momentul discuțiilor vorbeau incoerent.
Asupra tânărului Andrei G., în vârstă de aproape 18 ani s-a găsit într-un pachet de țigări un tub de țigaretă, fără tutun, în interiorul căruia se afla o pastilă, posibil cu efect halucinogen.
Din aspectele relatate de către cei doi tineri, a rezultat că pastila a fost procurată de la o farmacie din localitate, fără prescripție medicală și era destinată pentru tratarea insomniei, iar în noaptea respectivă aceștia mai consumaseră astfel de pilule.
În cauză s-au întocmit acte de constatare, care au fost înaintate structurilor abilitate pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, în urma analizelor de laborator, să se stabilească ce conținea pastila găsită asupra tinerilor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ion Untărescu este noul viceprimar al orașului Găești

Articolul Urmator

PENTRU CĂ LE PASĂ! UNPR Târgoviște se implică în acțiuni de ecologizare

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

PUCIOASA: Stațiunea va fi inclusă în Master Planul de investiții în Turism

Autoritățile locale din Pucioasa vin cu vești bune în ceea

Pucioasa prinde culoare!
Orașul a fost împodobit cu umbrele viu colorate!

Schimbarea deja începe să se vadă în orașul Pucioasa, și