Breaking News

PUCIOASA: Tineri, depistați de jandarmi cu substanțe halucinogene

Mai 12, 2015
În noaptea de 11/12 mai a.c., în jurul orei 00.10, o patrulă de jandarmi, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Parcul Central din localitatea Pucioasa, a observat 2 tineri care manifestau un comportament dubios și care, la vederea jandarmilor, au încercat să evite întâlnirea cu aceștia.
S-a procedat la oprirea acestora, iar în momentul legitimării tinerii au motivat că nu dețin documentele de identitate asupra lor. În continuare, s-a efectuat controlul corporal sumar, iar pe timpul acestuia, jandarmii au observat că tinerii aveau pupilelele mărite, iar în momentul discuțiilor vorbeau incoerent.
Asupra tânărului Andrei G., în vârstă de aproape 18 ani s-a găsit într-un pachet de țigări un tub de țigaretă, fără tutun, în interiorul căruia se afla o pastilă, posibil cu efect halucinogen.
Din aspectele relatate de către cei doi tineri, a rezultat că pastila a fost procurată de la o farmacie din localitate, fără prescripție medicală și era destinată pentru tratarea insomniei, iar în noaptea respectivă aceștia mai consumaseră astfel de pilule.
În cauză s-au întocmit acte de constatare, care au fost înaintate structurilor abilitate pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, în urma analizelor de laborator, să se stabilească ce conținea pastila găsită asupra tinerilor.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,