Noapte
Zi
15 May 2015
1 min read

Târgoviște: Șase polițiști locali, reclamați pentru purtare abuzivă

Șase polițiști din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgoviște, au fost reclamați pentru purtare abuzivă și distrugere. Pe numele acestora s-a depus o reclamție la Inspectoratul de Poliție Dâmbovița, după ce, în cursul serii de joi, aceștia i-au legitimat pe doi tineri, aflați într-un parc din Târgoviște.
Se pare că tinerii erau în parcul ,,Norocel,,, când o patrulă a Poliției Locale s-a apropiat de ei și le-a cerut să se legitimeze. Când unul dintre băieți a scos telefonul mobil să înregistreze toată scena, unul dintre polițiști l-ar fi lovit peste mână, aparatul a căzut și a suferit avarii. După acest incident, organele de poliție și-ar fi schimbat total comportamentul față de tineri, devenind recalcitranți.
În acest caz, IPJ a deschis un dosar penal și face cercetări pentru a se stabili exact modul în care s-au produs faptele reclamate.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ȘOCANT! Băiat de 10 ani, violat de un individ de 25 de ani!

Articolul Urmator

Ziua Familiei, sărbătorită vineri și în Dâmbovița

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

Autoritățile din Răzvad ajută locuitorii în vederea găsirii unui loc de muncă

Autoritățile locale din comuna Răzvad încearcă să ajute locuitorii care

TÂRGOVIŞTE: Poliția Locală aplică amenzi celor care nu curăță zăpada

Poliția Locală Târgoviște vă informează că, potrivit H.C.L. 64/2002, modificată, Art.