Noapte
Zi
6 November 2015
1 min read

Turist din Israel rănit, ajutat de jandarmii montani (VIDEO)

Astăzi, 06 noiembrie a.c., ora 11.00, în urma unei apel telefonic la numărul de urgență 112, jandarmii montani de la Postul Montan Peştera, împreună cu un salvamontist, au intervenit în zona “Cimitirul Elefanților” din Masivul Bucegi, pentru a veni în sprijinul unor tineri care se aflau în dificultate.
Turiştii, doi tineri în vârstă de 25 de ani au plecat într-o drumeţie pe traseul montan Peștera-Babele, iar în zona “Cimitirul Elefanților”, din cauza neatenției unul dintre aceştia a alunecat și s-a accidentat la membrul inferior drept, fiind în imposibilitatea de a-și mai continua deplasarea.
În urma solicitării, salvatorii montani ajunşi la faţa locului i-au găsit pe cei doi turişti israelieni, au acordat măsurile de prim-ajutor tânărului accidentat, prin imobilizarea membrului inferior drept cu atelă.
Tinerii au fost transportaţi în condiții de siguranță până la postul de jandarmi Peştera, de unde turistul accidentat a fost preluat de un echipaj al ambulanței și condus la spitalul județean Târgoviște pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  „112″ sau numerele de telefon 0749.034639/ 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Protecția Consumatorului Dâmbovița, controlale la comercianții de stingătoare de incendiu

Articolul Urmator

Pregătiri la nivelul județului Dâmbovița pentru programul “Fiecare Copil în Grădiniță”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele