Noapte
Zi
11 December 2015
1 min read

Doi turiști care au derapat cu mașina au fost ajutați de jandarmii montani (VIDEO)

Astăzi, 11 decembrie a.c., în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Ordine Publică Peștera au intervenit în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate în Masivul Montan Bucegi.
Cei doi turiști, un bărbat și o femeie din municipiul București au plecat cu autoturismul de la locul de cazare, din zona Peștera și intenționau să ajungă la domiciliu. La un moment dat, din cauza neatenției și a stratului de zăpadă format pe traseul montan, în zonaBlana au derapat și nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul.
În urma acțiunii jandarmilor montani, cele două persoane au fost sprijinite să deblocheze autovehiculul și au fost însoțite în condiții de siguranță până pe DJ 714 Peștera – Moroeni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ALDE Dâmbovița, punct de vedere cazul lui Marius Mircovici, prezentat ca apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu

Articolul Urmator

Crucea Roșie Dâmbovița organizează spectacole pentru persoanele vulnerabile din județ

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele