Noapte
Zi
11 December 2015
1 min read

ALDE Dâmbovița, punct de vedere cazul lui Marius Mircovici, prezentat ca apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu

Referitor la modul în care foarte mulți reprezentanți ai presei l-au prezenat pe Marius Marcovici, reținut în dosarul ANRP4- “Mircovici, fost consilier al lui Calin Popescu-Tariceanu”
Asistăm la o nouă manipulare de presă la adresa singurului politician care a decis să lupte contra abuzurilor
Intradevar Mircovici a fost consilier în cadrul Cancelariei Prim- ministrului, alături de alte câteva zeci de persoane
Colaboratori ai lui Tariceanu, așa cum a prezentat ieri o parte a presei despre Marius Marcovici, puteau fi considerati toti ministrii, secretarii de stat sau alti functionari guvernamentali. Dacă vreunul din angajații Guvenrului sau ministerelor din perioada lui Tariceanu au făcut fapte presupuse de corupție, înseamnă că presa poate spune că apropiații lui Tariceanu au fost acuzați de corupție?????
In acest caz, presedintele Senatului a raspuns foarte clar la intrebarea jurnalistilor de la conferinta de astazi „Trebuie sa spunem un lucru foarte clar: intr-o cancelarie a Guvernului lucreaza cateva zeci de oameni. Va dati seama ca tie, ca sef al institutiei, iti este greu sa ii cunosti pe toti. Este foarte bine ca in momentul de fata Procuratura ancheteaza tot ceea ce considera ca au fost incalcari ale legii.
Ar fi bine ca toate dosarele care au stat la dospit in sertare si prin dulapuri sa fie scoase la lumina, pentru ca altfel cetatenii vor continua sa aiba o problema in a acorda incredere modului in care se face Justitia.
Cei care trebuie sa faca lumina in acest caz sunt cu siguranta judecatorii, iar orice decizie vor lua ea nu poate fi pusa la indoiala.
Fiecare dintre cei prezentati astazi la DNA pot sa isi sustina nevinovatia in spatiul public, insa suspiciunile asupra unora dintre ei planeaza inca de anul trecut, cel putin in cazul lui Remus Truica.
Totodata, trebuie amintit ca problema retrocedarilor nu este o chestiune noua in spatiul public. Vedem cum diverse afaceri cu drepturi litigioase sunt scoase la suprafata de catre procurori.”
Comunicat de presa
Punct de vedere in privinta cazului Marius Mircovici

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Orășelul lui Moș Crăciun iși deschide porțile la Târgoviște

Articolul Urmator

Doi turiști care au derapat cu mașina au fost ajutați de jandarmii montani (VIDEO)

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor

PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile teritoriale

Reprezentanții PSD Dâmbovița au început deplasările în teritoriu, așa cum