Noapte
Zi
9 August 2016
1 min read

TITU: Cinci bărbați sunt bănuiți de sechestrarea şi lovirea unui tânăr de 19 ani

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au pus în executare 5 mandate de aducere emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari pe numele a 5 persoane din Titu, bănuite de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și influențarea declarațiilor.
Cei în cauză au fost conduși la sediul parchetului pentru audieri și dispunerea de măsuri.
Din cercetări a reieșit că în ziua de 28 iunie a.c.,  bănuiții ar fi atras partea vătămată, un tânăr, de 19 ani,  la locuința unuia dintre ei, ar fi lovit-o și ar fi sechestrat-o.
În ziua de 29 iunie a.c., partea vătămată a depus plângere la poliție pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.
Ulterior, la data de 30 iunie a.c., bănuiții s-ar fi prezentat la domiciliul părții vătămate și ar fi făcut multiple acțiuni de intimidare pentru ca aceasta să-și retragă plângerea și să declare alte aspecte, lucru care s-a și întâmplat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ghişeul Unic- noutate a Fiscului dâmbovițean

Articolul Urmator

Ciprian Prisăcaru și-a dat demisia de la conducerea PNL Târgoviște

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele