Noapte
Zi
4 October 2016
1 min read

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, nemulțumit de prestația angajaților din departamentul de achiziții publice

Nu de puține ori, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a declarat în public faptul că nu este mulțumit de munca și pregătirea angajaților din instituția pe care o conduce.
De această dată, Țuțuianu a criticat prestația angajaților din departamentul de achiziții publice, atât al instituției pe care o conduce, cât și a instituțiilor subordonate Consiliului Județean.
“Avem probleme majore în derularea procesului de achiziții publice, și din cauza complexității legislației, dar și din cauza nivelului slab de pregătire al funcționarilor publici. Este motivul pentru care 85 de salariați din aparatul de specialitate al Consiliului Județean și instituțiilor publice subordonate , funcționari publici și personal contractual, salariați cu atribuții directe sau indirecte în domeniul achizițiilor publice, persoane cu funcții de conducere și funcții de execuție, vor intra într-un program de pregătire pentru experți de achiziții publice. “, a precizat Adrian Țuțuianu în cadrul unei conferințe de presă.
În acest sens, în această lună, la sediul Consiliului se vor organiza cursuri intensive pentru experți achiziții publice, cursuri ce se vor desfășura în patru serii, a câte trei zile, un curs durând 8 ore, iar la final, în luna noiembrie a.c., salariații vor susține un examen. Aceștia, pentru a-și păstra funcțiile trebuie să ia nota 7.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Nicolae Ivașchescu, președinte PMP Dâmbovița: ” PMP dorește promovare oamenilor integrii și capabili”

Articolul Urmator

Primăria Găești s-a retras din ADI Apă și Canal

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Clădirea administrativă a Consiliului Județean Dâmbovița va intra în reabilitare și modernizare  

În această dimineață, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a semnat contractul

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar