Noapte
Zi
13 October 2016
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Fumatul în școli sancționat drastic de Poliția Locală

În perioada 12.09.2016-12.10.2016, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publicăau aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, dintre care 36 de amenzi si 6 avertismente, pentru încălcarea prevederilor Art. 3, alin. (1^1) din Legea nr. 349/2002 republicată, modificată și completată prin Legea nr. 15/2016, potrivit căruia se interzice complet fumatul în unităţile sanitare, de învăţământ, precum şi în cele destinate protecţiei şi asistenţei copilului, de stat şi private”. 

Contravențiile mai sus menționate au fost constatate, ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 349/2002 republicată, modificată și completată prin Legea nr. 15/2016, în incinta unităților de învățământ.
Poliția Locală Târgoviște lansează un semnal de alarmă cu privire la faptul că se interzice complet fumatul în instituțiile de învățământ. Polițiștii locali acționează permanent în sprijinul comunității și orice abatere de la prezenta lege este sancționată contravențional.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tânăr din Gura Ocniței a fost prins la furat de lemne

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Primăria pregătește proiecte îndrăznețe, cu bani europeni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele