Noapte
Zi
9 December 2016
1 min read

Orchestra Simfonică Muntenia, concert extraordinar de colinde

În pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, Orchestra Simfonică ,,Muntenia” este gazdă primitoare, pe scena Teatrului “Tony Bulandra”, pentru nume mari ale muzicii româneşti. Vin să ne colindePaula Seling, Vlad Miriţă, Claudia Pavel (Cream), Daniel Lazăr, Ana Cebotari, Tatiana Caisîn, Daniela Cârstea, Andreea Ilie, Ana Maria Hângu, Andreea Novac şi Corul de Cameră Accoustic.
Concertul de colinde, devenit deja o tradiţie în peisajul cultural dâmboviţean, va fi organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, în data de 21 decembrie 2016, de la ora 18.00.
Vă invităm să ne bucurăm împreună de un eveniment muzical de înaltă ţinută, care va aduce bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă în sufletele nostre, printr-o interpretare de excepţie a unor colinde româneşti tradiţionale şi internaţionale.
Biletele se găsesc la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi la casa de bilete a Teatrului Tony Bulandra. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi/ pensionari este de 10 lei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

700 de polițiști dâmbovițeni vor fi la datorie în ziua alegerilor parlamentare

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: “VIAȚA CA UN ZBOR DE FLUTURE”, spectacol caritabil la Teatrul Tony Bulandra

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele