Noapte
Zi
9 December 2016
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Colegiul Economic “Ion Ghica”, pentru a cincea oară desemnat “Școală Europeană”

Institutul European din România (IER), în parteneriat cu Ambasada Republicii Polone
la București, a in data de   7 decembrie 2016,  conferinţa cu tema „Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective, Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est”.
La eveniment au  participat reprezentanţi oficiali din România și din alte state membre ale Uniunii Europene, precum şi reputaţi experţi şi analişti specializaţi în domeniul afacerilor europene.
În cadrul evenimentului a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a.
În acest an, au fost aduse în atenția publicului interesat de domeniul afacerilor europene școlile și liceele din România cu rezultate deosebite în proiectul “Școala Europeană” și Direcția Generală Învățământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, promotorul și coordonatorul acestui proiect.
Una dintre cele (doar) șapte unitati de invatamant din tara premiate pentru  promovarea spiritului şi valorilor europene este Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgovişte, desemnat de cinci ori  Scoala Europeana din 2004 pana in prezent, dat exemplu de reprezentantii Administratiei Prezidentiale, ai IER si ai MENCS pentru numeroasele, variatele si valoroasele proiecte europene pe care le-a initiat si derulat!
Colegiul Economic a fost reprezentat de doamna director Ilie Suzana, doamna director adjunct Rădulescu Carmen și din partea elevilor,  Dumitru Cristian.
 Acest premiu este o noua confirmare a muncii si daruirii depuse in aceasta unitate de invatamant de catre toti membrii comunitatii scolare (profesori, elevi, parinti, operatori economici – parteneri de practica, autoritati locale).

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Alexandru Oprea (PSD) cere înlocuirea preşedinților de secții de votare de la Răcari

Articolul Urmator

700 de polițiști dâmbovițeni vor fi la datorie în ziua alegerilor parlamentare

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Conferințe și lansare de carte la Muzeul de Istorie! ACCESUL este LIBER

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște,

Virusul pestei porcine confirmat în comuna Butimanu

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat pe raza comunei