Noapte
Zi
23 March 2017
1 min read

Viorica Dăncilă: ”Afirmațiile domnului Liiceanu și doamnei Macovei sunt inacceptabile și constituie un atac la adresa României”

Europarlamentarul  Viorica Dăncilă, lidera social-democraților din Parlamentul European și-a exprimat regretul în ceea ce privește dezinformările pe care unii participanți români la dezbaterile din Comisia pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne (LIBE), le-au făcut cu privire la Justiția din România, acuzându-i pe Liiceanu și Macovei de minciună.

”Dezbaterea de  a fost, pe fond, una utilă, pentru că a permis celor cu adevărat interesați de evoluțiile din ultima perioadă să afle detalii despre realități, decizii și argumente, în cadrul Comisiei LIBE. Am apreciat faptul că Guvernul a fost reprezentat chiar de către ministrul Justiției, demonstrând că Executivul își dorește transparență.
Au existat însă, din păcate, poziții ale unora dintre invitații români la dezbatere care nu pot fi calificate decât ca dezinformări, chiar minciuni vehiculate în cadrul unei dezbateri organizate la Parlamentul European.
Printre exemple se numără chiar afirmațiile domnului Liiceanu, care a atribuit președintelui PSD declarații care nu au existat vreodată, sau atacurile la persoană lansate în mod repetat de doamna Monica Macovei. Astfel de mesaje sunt inacceptabile, fiindcă ele constituie, de fapt, un atac direct la adresa imaginii României, prin inducerea unor idei false legate de acțiunile autorităților sau liderilor politici. 
Este regretabil faptul că, din rea-credință sau din alte motive, s-a încercat deturnarea unei dezbateri utile, prin afirmații și atacuri lipsite de adevăr.
Apreciez pozițiile raționale ale majorității colegilor europarlamentari, români și nu numai, care au înțeles să discearnă între dezinformare, manipulare și argumente reale”, a declarat Viorica Dăncilă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vrei să lucrezi sezonier în Spania?
Vezi aici oferta locurilor de muncă puse la dispoziție de AJOFM Dâmbovița

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Cei mai mulți angajați “la negru” s-au depistat în activități de comerț și construcții

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele