Noapte
Zi
18 April 2017
1 min read

Olimpiada Națională de Chimie 2017 organizată la Târgoviște

În perioada 19-24 aprilie 2017, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița va fi gazda unui eveniment deosebit: Olimpiada Națională de Chimie, pentru clasele VIII-XII, la care sunt așteptați să participe 369  elevi, din toate județele țării.  Participanții numeroși vor fi sprijiniți de echipa IȘJ Dâmbovița, organizatoarea etapei naționale de anul acesta, 54 profesori universitari și preuniversitari care fac parte din comisia centrală, echipa de profesori de chimie a județului, 46 profesori însoțitori, sponsori și instituții din județul Dâmbovița.
Deschiderea oficială a evenimentului în prezența reprezentanților Ministerului Educației Naționale, conducerii Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, reprezentanților comunității locale, elevilor și părinților, moderată de inspectorul școlar pentru fizică și chimie, doamna prof. Dinu Gabriela,  va avea loc miercuri, 19 aprilie 2017, la ora 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, Piața “Mihai Viteazul”, nr.1.
Programul olimpicilor este destul de dens în această perioadă, olimpiada de chimie cuprinzând două probe, una teoretică și alta practică.
Proba teoretică va avea loc la Colegiul Național “Constantin Carabella” din Târgoviște, joi, 20 aprilie, începând cu ora 9.00.
Proba practică se va desfășura vineri, 21 aprilie, în campusul Universității “Valahia” din Târgoviște  (pentru clasele IX-XII), respectiv la Colegiul Național  “Ienăchiță Văcărescu” (clasa a VIII-a).
Sâmbătă, 22 aprilie, are loc la Colegiul Național “Constantin Carabella” desfășurarea probei de baraj pentru elevii cu cele mai înalte performanțe obținute la etapa națională, în vederea selectării lotului lărgit al României.
Printre probele susținute de elevi vor fi strecurate și programe artistice, excursii și vizite la principalele obiective turistice din municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița.
Județul Dambovița este reprezentat anul acesta de un lot format din 20 de elevi,  proveniți din colegiile naționale și școlile gimnaziale din Târgoviște, Moreni, Pucioasa și Fieni.
Programul detaliat, lista sponsorilor și informații actualizate permanent se pot găsi pe site-ul Olimpiadei Naționale de Chimie 2017: http://onc.isj-db.ro/.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Doina Boboacă, Specialist Farmaciile Hyperici, despre alergii Simptome, diagnostic și tratament

Articolul Urmator

Exercițiu național de înştiințare, avertizare şi alarmare în situații de protecție civilă

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele