Noapte
Zi
9 May 2017
1 min read

Marius Caravețeanu, Președinte PNL Dâmbovița: “În județ este nevoie de o revigorare a dreptei politice”

În data de 2 mai a.c., la nivelul Partidului Național Liberal Dâmbovița au avut loc alegeri pentru desemnarea unei noi structuri de conducere a partidului, în urma cărora Marius Caravețeanu a ieșit învingător.
În calitate de lider al liberalilor dâmbovițeni acesta dorește, în primul rând,  unitatea în partid, deoarece, după cum însuși recunoaște, în PNL Dâmbovița lipsește cu desăvârșire lipsa de comunicare și implicarea liderilor în organizațiile teritoriale.
“Sunt convins că în această perioadă am mai apărut ușoare răni din cauza rezultatului care nu a putut mulțumi pe toată lumea, însă am convingerea că în perioada următoare acestea vor dispărea. Am nevoie de toți membrii de partid din familia liberal dâmbovițeană astfel încât începând de astăzi să facem tot posibilul să dezvoltăm PNL Dâmbovița, așa încât acesta să devină un partid unit, un partid puternic, un partid care să creeze probleme actualei puteri. Pentru că Dâmbovița are nevoie de o revigorarea a dreptei , nu neapărat dreapta în sine, dar și societatea civilă are nevoie de o schimbare. Ne dorim să atragem noi membrii de partid, să-i readucem pe cei care în ultima periadă, din diferite motive având mai mai sau mai mici dezamăgiri s-au distanțat de scena politică. PNL Dâmbovița își dorește să intre în linie dreaptă, să intre pe un făgaș normal în viața politică dâmbovițeană. (…).
Ca partid de opoziție categoric o să monitorizăm activitatea consiliilor locale, Consiliului Județean, și nu în ultimul rând al Prefecturii. Ne dorim o bună colaborarea cu toate instituțiile statului.”, a precizat Marius Caravețeanu în cadrul unei confeințe de presă.
De asemenea, în cel mai scurt timp, acesta dorește organizarea deplasărilor în teritoriu pentru a fi la curent cu problemele cu care colegii săi se confruntă, dar mai ales de problemele comunităților locale, de a lua atitudine și de a încerca găsirea unor soluții și rezolvarea problemelor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Puțin peste 1000 de deținuți ar putea beneficia de Legea Grațierii

Articolul Urmator

Inițiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei pentru redefinirea familiei a fost adoptată

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele