Noapte
Zi
17 October 2017
1 min read

Deputatul Oana Vlăducă solicită finanțare pentru reabilitarea Oficiului de Poșta 3 Târgoviște 

În urma audiențelor pe care le susține la cabinetul parlamentar din județ, deputatul PSD Oana Vlăducă a primit sesizări în ceea ce privește clădirea în care funcționează Oficiul de Poștă 3 din Târgoviște, o clădire care este într-o stare avansată de degradare și care prezintă un real pericol pentru angajați.

Astfel, în ședința Camerei Deputaților din data de 16 octombrie, parlamentarul, printr-o întrebare adresată Ministerului Comunicațiilor, respectiv directorului Poștei Române, solicită finanțare pentru reabilitarea urgentă a imobilului.

“În cadrul audiențelor la cabinetul parlamentar, am primit o solicitare privind nevoia urgenta  de finanțare a lucrărilor de consolidare și reabilitare a clădirii Oficiului de Poștă Târgoviște 3, situat pe strada Gării, nr. 3, în imediata vecinătate a Gării de Sud a municipiului.

Imobilul a fost grav avariat în urma unei explozii provocate de scurgeri de gaze în urmă cu 17 ani. În tot acest timp, clădirea s-a degradat continuu.

Odată cu finalizarea proceselor ce au urmat exploziei din anul 2000, Compania Națională Poșta Română (care administrează imobilul), nu mai are niciun impediment pentru a demara lucrările de intervenție solicitate.

Investiția este imperios necesară, clădirea fiind într-un proces de continuă degradare și prezentând risc major de provocare a altor accidente. Mai mult, se află în vecinătatea Gării Târgoviște, afectând imaginea fostei Cetăți de Scaun, oraș turistic.

Față de toate acestea, vă rog să analizați posibilitatea de introducere rapidă la finanțare a lucrărilor necesare pentru obiectivul respectiv.” , precizează Oana Vlăducă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Automatele de mancare și cele de cafea vor fi interzise în școli

Articolul Urmator

Și tu poți fi salvator!
300 de locuri disponibile la  Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele