Noapte
Zi
10 October 2017
1 min read

Se fac ultimii pași pentru declararea zonei Moroieni-Padina-Peștera ca stațiune de interes național  

Declararea zonei Moroieni-Padina-Peștera ca stațiune de intres național este un proiect despre care administrația dâmbovițeană a vorbit în nenumătare rânduri.

Dacă până acum acest subiect a fost mai mult unul de discuție, acum el prinde contur, aflându-se în ultimele stadii de avizare, autoritățile făcând demersuri considerabile în acest sens.

Potrivit informațiilor furnizate de către președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, mai sunt câțiva pași până când această zonă va primi,  printr-o hotărâre de Guvern,  titlul de stațiune de interes național.

“A avut loc la Ministerul Turismului comisia de evaluare a documentațiilor  pentru avizarea stațiunilor turistice de interes național. Am fost și noi pe ordinea de zi a acestei comisii, au fost analizate documentele depuse de Consiliul Județean Dâmbovita pentru atestarea stațiunii de interes național Moroieni- Padina-Peștera, și vreau să vă spun că a fost avizată, a trecut, a obținut avizul comisiei, urmând ca în jurul datei de 16, 17,18 octombrie o comisie a ministerului să vină, să se depaseze în teren și să verifice conformitatea dintre susținerile prezentate în materialul depus și realitate.

Am convingrea că vom depăși cu bine și această etapă, următorul pas fiind un aviz favorabil al acestei comisii și includerea acestei recomandări într-un material care va sta la baza unei Hotărâri de Guvern prin care să fie atestată ca stațiune de interes național zona Moroieni-Padina-Peștera.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Proxenet de 19 ani, arestat de polițiștii târgovisteni

Articolul Urmator

Adrian Țuțuianu:”Este de neînțeles, să ai soluții de finanțare și să nu faci nimic” 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele