Noapte
Zi
22 May 2019
1 min read

Spitalul Găești, finanțare de 2,9 milioane lei de la Ministerul Sănătății (VIDEO) 

În această după amiază, Sorina Pintea, Ministrul Sănătății a fost prezentă, în cadrul unei vizite de lucru, la Spitalul Orășenesc Găești, unitate care a primit o finanțare în valoare de 2,9 de milioane de lei  în vederea achiziționării mai multor aparate medicale.

Se dorește astfel dotarea spitalului cu un aparat de radiologie digital cu două posturi, pentru care s-au amenajat spații speciale și se lucrează la documentația pentru avizarea lor, un mamograf și un onsteodensitometru.

”Așa cum am declarat în repetate rânduri spitalele mici, trebuie să fie spitale de suport și ele trebuie să fie dotate astfel încât orice pacient care intră aici să poată fi investigat și, dacă este necasar, să fie deplasat la un spital de rang superior, să aibă deja investigațiile făcute. Aparatele de radiologie și mă refer nu doar la acestea de aici, ci în general cele din spitalele mici, sunt aparate vechi din perioada 2001 – 2004, care nu mai corespund standardelor actuale, deci suntem într-un proces de înlocuire a acestora. Dată fiind finanțarea, destul de mare, am venit să văd exact ce se va întâmpla cu acești bani, cum vor fi gestionați, unde vor fi instalate aparatele noi și să vedem ce necesități mai există și cum putem sprijini aceste spitale mici.”, a precizat demnitarul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pe 2 iunie începe Babel Fest
VEZI AICI PROGRAMUL 

Articolul Urmator

Mai multe articole plastice, interzise până în anul 2021

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele