Noapte
Zi
17 May 2019
3 mins read

TÂRGOVIȘTE: Cupa Masters la Polo, la Complexul de Natatie
Intrarea este liberă

Pentru a doua oară, Cupa Masters a României la Polo se desfășoară la Târgoviște, în cadrul Complexului de Natație, competiție care se va desfășura de astăzi și până duminică, șase echipe vor lupta pentru câsțigarea primului loc.

La deschiderea evenimentului au fost prezente autoritățile publice locale și județene care au ținut să-i încurajeze pe sportivi și să-i asigure de tot suportul în desfăsurarea tuturor competițiilor de acest fel, și a sportului în general.

„La Complexul Turistic de Natație din Târgoviște se desfășoară un campionat de polo, de masters… Este a doua oară când baza sportivă târgovișteană găzduiește un asemenea eveniment sportiv. Iată că, din nou, la Complexul de Natație este vorba de mișcare, din nou este vorba de sport, este vorba de sănătate și mă bucur că încă o dată Federația Română de Polo se orientează către Complexul Turistic de Natație pentru a derula acest eveniment. Reamintim faptul că la această bază sportivă s-a pregătit și Naționala de Polo Feminin a României și sunt convins că vor mai fi și alte competiții importante. Iată că municipiul Târgoviște este pe harta unui sport care nu prea ne gândeam că va fi găzduit vreodată de o bază sportivă din Târgoviște. Mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, că este din nou alături de noi la acest eveniment, domnului director al Spitalului Județean Târgoviște care a venit, ca iubitor al sportului, să asiste la această competiție. Îi mulțumesc lui Ciprian Prisăcaru pentru faptul că ține stindardul sus pe ceea ce înseamnă realizarea competițiilor la Complexul de Natație, sunt convins că vor mai fi și alte competiții de anvergură”, a declarat primarul Cristian Stan.

La rândul său, președintele CJD, Alexandru Oprea le-a transmis succes tuturor participanților.

„Sigur că nu este prima dată când organizăm asemenea competiții în municipiul Târgoviște, noi ne-am propus să așezăm așa pe hartă Târgoviștea și din punct de vedere sportiv, și din punct de vedere cultural și, spunem noi, și din punct de vedere economic. Le doresc succes tuturor participanților, sper să revină de fiecare dată cu plăcere la Târgoviște pentru că în afară de competiția de polo au foarte multe lucruri de văzut”.

IMG-20190517-WA0010

Directorul Complexului de Turism și Natație, Ciprian Prisăcaru a precizat faptul că a avut o serie de întâlniri cu Federația Națională de Polo pentru a pune bazele unei colaborări de durată, pentru ca mai multe competiții să fie organizate la Târgoviște, pentru că municipiul oferă condiții foarte bune în acest sens, are infrastructura necesară,  prin Complex și prin bazinul olimpic de aici.„Mulțumesc tuturor pentru interesul acordat activităților noastre de aici de la Complexul de Natație. Iată că după ce săptămâna trecută la Târgoviște am avut o competiție cu peste 500 de participanți la înot, astăzi debutează Masters-ul la Polo. Este pentru al doilea an consecutiv când această competiție se desfășoară la Târgoviște și nu putem să ne declarăm decât încântați de faptul că organizatorii și participanții au ales municipiul Târgoviște pentru a organiza această competiție. Pot să vă spun că am avut întâlniri și cu președintele Federației Române de Polo să punem la punct parteneriate pentru viitor, prezența aici a echipelor naționale și poate și competiții din calendarul oficial. Sunt încântat că, iată, un sport olimpic se așază încet, dar sigur, și la Târgoviște și împreună, toți cei de față, însămânțăm pentru viitor această dorință de a face și de a practica un sport olimpic atât de frumos și de interesant, cum este polo pe apă”.

Totodată, Dragoș Oprea, președintele Comisiei de Masters din cadrul Federație Române de Polo, a facut unele precizări legate de evenimentul care se desfășoară de astazi, 17 mai și până duminică 19 mai.

„Mulțumesc oficialităților pentru deschiderea pe care o au pentru sport, la modul general, și în special pentru polo-ul pe apă. Am revenit aici la Târgoviște, în această senzațională bază sportivă, pentru că am mai fost și în anii trecuți, ne-am simțit minunat și într-adevăr tot ceea ce am discutat cu domnul primar și domnul președinte al Consiliului Județean, cu domnul director al Complexului, s-a realizat. Nu întâmplătoare sunt aceste întâlniri, pentru că vrem să strângem cât mai mult relația dintre polo-ul românesc și oficialitățile ce întrețin senzaționala bază de la Târgoviște. Să sperăm că vom avea polo de înaltă clasă și de calitate aici la Târgoviște și sperăm să reușim să deschidem o secție de polo și aici la Târgoviște”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Gabriel Oprea, președinte UNPR: “Partidul este în plin proces de reconstrucție”

Articolul Urmator

Tânăr din Tătărani, găsit spânzurat

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele