Noapte
Zi
27 May 2019
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Parada absolvenților 2019

În data de 29 mai a.c., Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște și Universitatea Valahia organizează a III- ediție a Paradei Absolvenților.

La eveniment sunt așteptați să participe, acompaniați de ritmuri de fanfară, peste 1500 de absolvenți de liceu și facultate, însoțiți de profesori și diriginți, părinți, directorii ai unităților liceale, inspectori școlari și cadre didactice ale Universității Valahia, dar  și reprezentanți ai autorităților locale.

Pentru acest an traseul pe care absolvenții îl vor parcurge  (în intervalul orar 11:00-13:00) va fi următorul: Punctul de plecare I.S.J. Dâmbovița, Calea Domnească – Bulevardul Libertății – strada Poet Grigore Alexandrescu – Primăria Târgoviște (punct final).

Sosirea la Primăria Municipiului Târgoviște va fi marcată de discursuri ale șefilor de promoție din fiecare unitate de învățământ și discursuri de felicitare adresate de către reprezentanții instituțiilor organizatoare.

WhatsApp Image 2019-05-27 at 09.37.43

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DÂMBOVIȚA: REZULTATE VOT ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019

Articolul Urmator

536 de  locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele