Noapte
Zi
1 June 2019
1 min read

OFSD Târgoviște, baloane și surprize dulci pentru copiii din Parcul Chindia

Zâmbete sincere și îmbrățisări, în semn de mulțumire, au primit astăzi doamnele care fac parte din Organizația de Femei a PSD Târgoviște, care, ca de fiecare dată, s-au aflat în mijlocul copiilor din parcul Chindia. Acestea i-au surprins pe cei mici cu baloane colorate și numeroase surprize dulci.

 „De fiecare dată, Organizația de Femei pornește alături, în această zi, pentru a regăsi zâmbetele copiilor. Urăm tuturor copiilor La mulți ani! Ne regăsim în fiecare copil respectăm fiecare copil și dorim să ajungă un adult așa cum ni-l dorim fiecare dintre noi în familie. Toți copiii sunt minunați, astăzi este o zi minunată, chiar dacă în prima parte a zilei a plouat, acum este soare, iar copiii ne înconjoară plini de zâmbete, sunt foarte bucuroși. Noi, Organizația de Femei ne bucurăm că suntem în preajma lor. Copiii reprezintă viitorul nostru, ei reprezintă ceea ce ne dorim și suntem sigure că se vor ridica la standardele pe care ni le dorim, adică copii minunați, oameni minunați într-o țară minunată”, a precizat deputata Carmen Holban, președinta OFSD Târgoviște.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: De 1 Iunie, distracție și surprize pentru copii

Articolul Urmator

A început BABEL FEST 2019

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele