Noapte
Zi
24 June 2019
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Începe demolarea unor zone ale stadionului “Eugen Popescu”

Consilierii locali municipali sunt convocați joi 27 iunie a.c., în ședință, pe ordinea de zi aflându-se și două proiecte care au în vedere subiectul legat de demolarea anumitor zone din incinta stadionului “Eugen Popescu”.  Este vorba despre punctul 14  prin care se cere acordul Consiliului Local pentru desființarea corpului C10, peluză, C12- tribuna a doua, C13, vestiarul de sub tribuna doi, tabela de afișaj și turnul TV.  Aceste lucrări sunt absolut necesare, gradul lor de degradare fiind destul de avansat. Primele lucrări la stadionul târgoviștean au fost efectuate în anul 1950, iar în 1978 au fost extins cu spațiile care acum se vor a fi demolate. În locul lor , primăria va costrui spații noi, moderne, la standardele în vigoare, mai ales în contextul în care echipa Chindia Târgoviște a promovat în Liga I.
De asemenea, prin punctul 15 de pe ordinea de zi se cere trecerea din domeniul public în cel privat al municipiului Târgoviște a unor bunuri ce aparțin stadionului “Eugen Popescu„ pentru scoaterea lor din funcțiune și casare. Acești pași, pe care administrația locală îi pacurge, sunt obligatorii.
1 2 3 4 5

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dan Diaconescu își bea cafeaua la Târgoviște

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Notificare publică pentru operatorii de rețele publice de telecomunicații

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele