Noapte
Zi
11 June 2020
1 min read

Strigăt disperat de ajutor: VREAU SA-MI SALVEZ MAMA! 

Un destin prea crud pentru o femeie, dar mai ales pentru o mamă. Camy, așa cum o alintă prietenii, are 40 de ani și este din Găești, iar ultimii doi au fost cei mai triști și plini de suferință.

Viața sa s-a schimbat radical în luna ianuarie a anului trecut când, după ce a început să se simtă rău și a făcut numeroase investigații medicii au pus cruntul diagnostic de neoplasm gastric gradul 4 cu metastaze.

WhatsApp Image 2020-06-11 at 09.19.06

WhatsApp Image 2020-06-11 at 09.19.07

Pentru că este o luptătoare, pentru că avea numeroase motive pentru care să mergă înainte, Camy a început imediat tratamentul cu chimioterapie, un tratament greu, agresiv, care și-a lăsat amprenta pe fiecare parte a corpului. A fost o perioadă dificilă, au fost stări de rău și durerei de neimaginat, însă Camy a avut credință și a sperat că va învinge cumplita boală.

După câteva luni, când totul părea că se îndreaptă spre drumul cel bun, boala a recidivat. În ultimele trei luni tratamentul a fost schimbat de trei ori, fără niciun rezultat, Camy se simte din ce în ce mai rău.

Șansă la viață există, însă nu în România, ci la o clinică din Turcia, acolo unde deja a fost pentru investigații, iar medicii i-au dat speranțe că boala poate fi înfrântă.

Din păcate totul depinde de bani, posibilitățile financiare sunt reduse, iar costurile tratamentului sunt mari, în jur de 500 euro/zi.

“VREAU SĂ-MI SALVEZ MAMA”, este strigătul  plin de disperare a lui Adrian, băiatul Cameliei.

“De aceea, cu ultimele puteri apelez la oameni, știu și am văzut de nenumărate ori că oamenii fac minuni. Vă rog, haideți să facem o minune și acum, haideți să o salvăm pe mama.

Vă mulțumesc tuturor!”.

Pentru toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor, o pot face donând în contul de mai jos:

Cont IBAN: RO87BTRLRONCRT0527031101

Dinu Nicolae-Adrian

WhatsApp Image 2020-06-11 at 09.19.22

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dep. PSD Carmen Holban: “Fiecare dintre noi avem dreptul de a fi apărați în fața oricărui tip de violență”

Articolul Urmator

Ionel Petre, ALDE Dâmbovița: “Domnule Orban, trebuie să dați drumul la proiectele importante pentru România începând de AZI”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele