Noapte
Zi
11 December 2020
1 min read

Cine sunt deputații și senatorii care îi vor reprezenta pe dâmbovițeni, pentru următorii patru ani, în Parlament

Biroul Electoral Județean a finalizat procesul de centralizare a mandatelor de parlamentari pe care fiecare formațiune politică îi va trimite în Parlament pentru următorii patru ani. Astfel, Partidul Social Democrat, cel care a câștigat cel mai mare procent în județul Dâmbovița, cu un scor de 45,19% la Camera Deputaților și 45,50% la Senat va avea patru deputați, Ioan (Ionuț) Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa și Marian Țachianu, și un senator Titus Corlățean.

Partidul Național Liberal va avea un senator, Virgil Guran, președinte al organizației județene, și doi deputați, Gabriel Plăiașu și Ioan Balint, rezultatele obținute fiind de 23,23% la Camera Deputaților și 23,74% la Senat. Alianța USR-PLUS cu rezultate de 9,28% la Camera Deputaților și 9,17% la Senat va fi reprezentată de un deputat, Dan Blaga, și un senator, Dragoș Popescu.

În urma procesului de redistribuire AUR, cu un scor de peste 7%,nu a obținut niciun mandat de parlamentar în județul Dâmbovița. ProRomânia și Partidul Mișcarea Populară nu au trecut pragl electoral la nivel de țară, astfel nu vor avea reprezentanți în în Parlament.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Județul Dâmbovița propune 20 de locații pentru centre vaccinare anti Covid 19

Articolul Urmator

A fost actualizată lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele