Noapte
Zi
30 October 2021
1 min read

Echipele târgoviștene “Phantom Robotics” și ”Under Construction” au nevoie de sprijin financiar pentru a participa la cea mai mare competiție internațională de robotică din lume

În anul școlar 2021-2022, Asociația ”Noi Zidim Viitorul”, susține echipele ”Phantom Robotics” și ”Under Construction” de la Colegiul Național ”Constantin Carabella” din Târgoviște pentru a participa la competiția BRD FIRST Tech Challenge România, cea mai importantă competiție internațională de robotică din lume.

În anii anteriori, Asociația “Nație pentru educație”, oferea, tuturor echipelor participante, elementele de joc în mod gratuit. Însă de această dată, elevii târgovișteni au fost anunțați că vor trebui să-și achiziționeze singuri tot ceea ce este necesar pentru a participa la competiție.

În acest moment fondurile sunt insuficiente pentru a cumpăra celor 2 echipe elementele de joc, costurile ridicându-se în jurul sumei de 3500 lei.

Cei care doresc sa ajute o pot face în contul Asociației “Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgovişte,  înregistrată la

Administraţia Financiară cu nr. 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654

5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.

Elevii celor două echipe de robotică au mare nevoie de sprijin, orice ajutor fiind binevenit, astfel încât să poată participa la BRD FIRST Tech Challenge România.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tăcerea prezenței – adâncul care cheamă! Vremea acelora care s-au dus la casa Tatălui ceresc!

Articolul Urmator

Au căzut cu mașina într-o prăpastie în zona montană dâmbovițeană

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele