Noapte
Zi
23 November 2021
1 min read

Dep. PSD, Carmen Holban:” Am votat Marcel Ciolacu pentru președinția Camerei Deputaților!Măsurile propuse de PSD trebuie aplicate fără întârziere, iar prin votul meu m-am asigurat că acest lucru se va întâmpla”

Astăzi, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a fost ales în funcția de președinte al Camerei Deputaților, funcție rămasă liberă după demisia lui Ludovic Orban. Alături de Ciolacu a candidat și Cristina Prună, susținută de USR PLUS.

Social democratul a obținut 217 voturi pentru și 77 împotrivă.

Printre susținătorii lui Marcel Ciolacu se află și deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, explică motivele pentru care a votat pentru, motivele pentru care președintele partidului pe care îl reprezintă este cea mai buna alegere pentru a conduce Camera Deputaților

„Astăzi, am votat Marcel Ciolacu pentru președinția Camerei Deputaților!

Măsurile propuse de PSD trebuie aplicate fără întârziere, iar prin votul meu m-am asigurat că acest lucru se va întâmpla.

Acesta este și motivul pentru care PSD a intrat la guvernare: stoparea scăderii nivelului de trai și stabilizarea situației economice, sociale și sanitare din România”, a transmis deputatul PSD Carmen Holban.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Teme importante de discuție între senatorul Titus Corlățean și E.S. dr. Mohammed Abdulghani M. Khayat, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Arabiei Saudite în România

Articolul Urmator

Rotary Club Târgoviște, sprijin pentru renovarea și reamenajarea laboratorului de muzică al Colegiului Național “Ienăchiță Văcărescu”

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele