Noapte
Zi
23 November 2021
1 min read

Teme importante de discuție între senatorul Titus Corlățean și E.S. dr. Mohammed Abdulghani M. Khayat, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Arabiei Saudite în România

În cursul zilei de ieri, 22 noiembrie a.c., Titus Corlățean l-a primit luni, 22 noiembrie a.c., președintele Comisiei pentru politică externă, senatorul Titus Corlățean a avut o întâlnire cu

 E.S. dr. Mohammed Abdulghani M. Khayat, Ambasadorul Regatului Arabiei Saudite în România, în cadrul unei vizite de prezentare, la începutul activității la București a mandatului său de ambasador extraordinar și plenipotențiar.

IMG-20211123-WA0089

Senatorul Titus Corlățean i-a urat succes în mandatul său de reprezentare diplomatică în România și l-a asigurat de întreaga deschidere din partea instituțiilor competente ale Parlamentului României pentru o agendă bilaterală care să permită consolidarea relațiilor de natură politică, cu un conținut economic substanțial.

În cadrul întrevederii, au fost abordate o serie de teme de interes pentru agenda bilaterală, dar și o serie de dosare de interes major în plan internațional, începând cu situația din Orientul Mijlociu și, respectiv, cooperarea statelor în materia combaterii terorismului internațional.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Arderile necontrolate de la Conțești poluează de 25 de ori mai mult aerul decât limita admisă

Articolul Urmator

Dep. PSD, Carmen Holban:” Am votat Marcel Ciolacu pentru președinția Camerei Deputaților!Măsurile propuse de PSD trebuie aplicate fără întârziere, iar prin votul meu m-am asigurat că acest lucru se va întâmpla”

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele