Noapte
Zi
24 November 2021
1 min read

Dep. PSD,Carmen Holban, întrevedere cu ambasadarul Republicii Peru în România

Deputatul social democrat  Carmen Holban a participat, în cursul zilei de marți, 23 noiembrie a.c., la o întrevedere cu ambasadorul Republicii Peru în România, pe masa discuțiilor aflându-se teme importante pentru ambele state. Întâlnirea a avut ca principal scop întărirea și continuarea dezvoltării relațiilor dintre România și Peru.

IMG-20211124-WA0029

IMG-20211124-WA0028

“Ieri am participat, alături de colegii mei din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Peru, la o întâlnire cu E.S. Maria Eugenia Echevarria Herrera, ambasador al Republicii Peru în România. Alături de domnia sa, la această întrevedere a participat și Șeful adjunct al misiunii, domnul Carlos Barios.

Atât pentru România, cât și pentru partenerii noștri din Uniunea Europeană, Peru este un partener foarte important. Salutăm contactele din ultimii ani și reintegrăm interesul părții române pentru continuarea dialogului politico – diplomatic bilateral.

Considerăm necesară dezvoltarea și diversificarea schimburilor economice și comerciale care sunt, încă, sub nivelul potențialului economiilor celor două țări, caracterizate de un grad înalt de complementaritate, precum și al oportunităților reale de colaborare.” ,precizează deputatul PSD, Carmen Holban.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Jurnalista Mihaela Ciobănoiu este noul purtător de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Dâmbovița

Articolul Urmator

Accident rutier la Corbii Mari! Trei automobile implicate, două persoane rănite au fost transportate la spital

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele