Noapte
Zi
24 November 2021
1 min read

Jurnalista Mihaela Ciobănoiu este noul purtător de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Dâmbovița

Începând cu data de 23.11.2021 purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița este Mihaela Ciobănoiu, inspector în cadrul Serviciului Managementul Calității Serviciilor Sociale, Monitărizare și Relații Publice. Mihaela este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Universității Valahia din Târgoviște și până în urmă cu un an a profesat cu succes meseria de jurnalist. A lucrat ca reporter la două televiziuni importante din județul Dâmbovița: televiziune Columna și la televiziunea regională MDITV și a colaborat cu mai multe televiziuni naționale, remarcându-se prin reprotajele și anchetele de presă deosebite pe care le-a realizat ca jurnalist. Lucrează de mai bine de un an în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, în tot acest timp ocupându-se, printre altele, de campanii de imagine și de prezentarea unor povești emoționante ale beneficiarilor DGASPC Dâmbovița, pentru ca societatea să îi vadă așa cum sunt, fără a-i eticheta sau blama pe nedrept.

Purtătorul de cuvânt poate fi contactat la numărul de telefon 0761634163 și vă stă la dispoziție pentru orice informații referitoare la activitatea instituției.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

36 de ani de la hirotonia întru Arhiereu a Înaltpresfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon

Articolul Urmator

Dep. PSD,Carmen Holban, întrevedere cu ambasadarul Republicii Peru în România

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele