Noapte
Zi
18 November 2021
1 min read

În atenția deținătorilor de utilaje agricole! RAR poate veni la domiciliu pentru efectuarea ITP-ului! 

Registrul Auto Român vine în sprijinul deținătorii de tractoare și utilaje agricole prin deplasări în localitățile de domiciliu ale acestora pentru eliberarea CIV sau efectuarea ITP-ului.  Încă de la începutul anului, RAR a efectuat astfel de activități în toate regiunile țării.

Dacă sunteți proprietarii unor astfel de vehicule și intenționați să le înregistrați la autoritatea locală pentru a le putea pune în circulație pe drumurile publice, trebuie să știți că puteți solicita sprijinul reprezentanțelor județene ale Registrului Auto Român, care dispun de laboratoare mobile pentru certificarea autenticității.

RAR vă recomandă să cereți sprijinul autorităților locale pentru fi ajutați să vă organizați și să solicitați deplasarea laboratoarelor noastre în localitatea de domiciliu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Fermierii vor putea realiza construcții pe terenuri extravilane, dacă acestea au ca destinație activități agricole, fără a mai fi necesar să le treacă în intravilan

Articolul Urmator

Lupta împotriva dezinformării este un efort comun

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele