Noapte
Zi
15 November 2021
1 min read

Incendiu la o gospodărie din satul Vultureanca! O persoană a suferit atac de panică! 

Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit la o casă în comuna Răscăeți, sat Vultureanca. La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de la Garda Vișia cu două autospeciale de stingere cu pă și spumă și de la Detașamentul Găești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Ajunși la locul incediului pompierii au constatat că acesta se manifestă în podul casei și într-o cameră de locuit. Nu au fost constatate victime. Incendiul a fost localizat in scurt timp de pompieri și se acționează pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor acestuia. Pe timpul operațiunilor de lichidare a incendiului, proprietara a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

 Incidența la COVID-19 este în scădere în localitățile dâmbovițene

Articolul Urmator

Din ce în ce mai mulți dâmbovițeni, prinși băuți la volan

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele