Noapte
Zi
25 November 2021
1 min read

S-a semnat contractul pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate necesare construcției Drumului Expres București -Târgoviște

Astăzi, 25 noiembrie a..c., C.N.A.I.R. S.A. a semnat contractul pentru Elaborarea Studiului de Prefezabilitate și a Studiului de Fezabilitate pentru ”Drum Expres București-Târgoviște” cu ofertantul declarat câștigător, TPF INGINERIE S.R.L. Valoarea contractului este de 11.515.926,40 lei fără TVA. Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile. Durata contractului este de 25 luni de la Data de Începere a contractului, din care:

– 2 luni: Studiu de Prefezabilitate;

– 23 luni: Studiu de Fezabilitate (18 luni), Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru susținerea aplicației de finanțare și Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a Proiectării și Execuției Lucrărilor (4 luni), Raport financiar final (1 lună).

 Prin elaborarea studiilor se va realiza conectarea cu sectorul de Autostradă de Centură a Municipiului București Nord și cu Drumul expres Găești-Târgoviște-Ploiești, asigurând conectivitatea Municipiului Târgoviște la rețeaua principală de transport

“Veste bună pentru dâmbovițeni!

Proiectul promovat de mine încă de anul trecut, Drumul Expres București-Târgoviște, a intrat în faza studiilor de prefezabilitate și fezabilitate.

Astăzi, a fost desemnat câștigătorul care va elabora cele două studii în urma cărora se vor găsi cele mai bune soluții pentru a lega acest Drum Expres de Autostrada de Centură a Municipiului București Nord, dar și de Drumul Expres Găești-Târgoviște-Ploiești.

Un alt câștig foarte important este și faptul că, prin construirea Drumului Expres București-Târgoviște, Municipiul Târgoviște va avea acces la principala rețea de transport națională.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

CITEȘTE ȘI

Propunerea președintelui CJD, Corneliu Ștefan, privind drumul Expres București-Târgoviște, primul pas spre realizare

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Corneliu Ștefan, lider PSD Dâmbovița:”Suntem cei care vom asigura stabilitatea acestei țări! Am făcut-o de fiecare dată, o vom face și acum!”

Articolul Urmator

Un deținut de la Penitenciarul Găești a evadat de la punctul de lucru

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele