Noapte
Zi
25 November 2021
1 min read

Un deținut de la Penitenciarul Găești a evadat de la punctul de lucru

 Astăzi,  în jurul orei  13.00, s-a constatat că deţinutul POPA MARIAN, în vârstă de 43 de ani, condamnat definitiv la 2191 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii  de FURT  CALIFICAT, a părăsit un punct de lucru exterior.

Facem precizarea că acesta este clasificat în regim deschis și desfășura activități lucrative la  un punct de lucru în exterior, aflat pe raza localității Găești.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Dâmbovița, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanţele producerii evenimentului.

Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

 La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu hanorac de culoare gri-închis, pantaloni închiși la culoare și purta adidași de culoare albastră cu 3 dungi albe.- transmite Penitenciarul Găești.

IMG-20211125-WA0038

IMG-20211125-WA0039

 Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găești la numărul de telefon : 0245/ 710 254, 0744 65 61 39

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

S-a semnat contractul pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate necesare construcției Drumului Expres București -Târgoviște

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: Au fost instituite filte în tot județul pentru găsirea bărbatului, încarcerat în penitenciarul Găești, care a evadat de la punctul de lucru

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele