Noapte
Zi
13 December 2021
1 min read

Accident rutier soldat cu trei victime, produs la Cojasca

În cursul serii trecute, polițiștii și pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza comunei Cojasca.
La locul evenimentului echipajele de intervenție au identificat trei persoane rănite dintre care una a fost încarcerată, conștientă și cooperantă, iar celelalte persoane conștiente cu multiple traumatisme. Acestea au fost preluate de echipajele de la SAJ Dâmbovița și transportate la UPU Târgoviște.
Au acționat Garda Cornesti cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin fiind suplimentate și mijloacele de intervenție cu o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Titu.
Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cauza exactă a producerii accidentului, însă, din primele date se pare că șoferul, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcției e mers.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ploile au produs inundații în mai multe gospodării dâmbovițene

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Toate trecerile de pietoni vor oferi acces facil persoanelor cu dizabilități și cărucioarelor pentru copii

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele