Noapte
Zi
14 December 2021
1 min read

CJD pregătește proiectul pentru modernizarea a încă 60 kilometri de drumuri județene

Discuții importante au avut loc astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, pe baza unui proiect vital pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului. Este vorba despre 60 kilometri de drum, care tranzitează 10 localități, împărțiți în trei tronsoane: DJ 712 Târgoviște – Pucioasa cu o lungime de aproximativ 16 km, DJ 720C Ocnița – Gura Ocniței în lungime de 7 km și DJ 720A Gura Ocniței – Cornești cu o lungime de 37 km.

harta

” Punem la punct toate detaliile pentru a da startul, cât mai repede, lucrărilor de modernizare și dezvoltare a altor 60 de km de drumuri județene.
Avem în lucru un proiect ce va transforma drumurile județene care tranzitează comunele Șotânga, VulcanaPandele, Brănești, Pucioasa, GuraOcniței, Ocnița, Dobra, Bucșani, Finta și Cornești.
Este vorba de DJ 712 Târgoviște – Pucioasa cu o lungime de aproape 16 km, DJ 720C Ocnița – Gura Ocniței în lungime de 7 km și DJ 720A Gura Ocniței – Cornești, cel din urmă cu o lungime de 37 km.
Având în vedere importanța acestor drumuri județene pentru comunitățile locale, astăzi, la sediul Consiliului Județean, am organizat o întâlnire la care am pus față în față primarii și proiectantul celor trei drumuri.
Pe lângă solicitările primarilor, acestea urmând să se regăsească în varianta finală a proiectului tehnic, prin lucrările de modernizare se vor realiza următoarele:
– turnarea de covoare asfaltice pe toată lungimea celor trei drumuri județene;
– reabilitarea podurilor și a podețelor;
– amenajarea de parcări în centrele civice și zonele importante;
– amenajarea de șanțuri betonate și rigole de scurgere;
– amenajarea de trotuare;
– relocarea rețelelor electrice și a stâlpilor de susținere;
– iluminarea trecerilor de pietoni și a principalelor intersecții;
– accese către toate gospodăriile și drumurile laterale”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

final

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dep. PSD Carmen Holban, discuții în cadrul Comisiei pentru egalitatea de șanse despre calitatea vieții și bunăstarea socială a românilor

Articolul Urmator

Luni, 20 decembrie, Concert de Crăciun susținut de Orchestra Simfonică Muntenia și invitații săi

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele