Noapte
Zi
13 December 2021
1 min read

DÂMBOVIȚA: 22 elevi sunt infectați cu noul coronavirus

În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educației și al ministrului sănătății nr. 5338/2015/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV- 2, cu modificările și completările ulterioare, scenariile de funcționare stabilite prin hotârârea consiliilor de administrație ale unităților de învățământ, începând cu data de 13 decembrie, sunt:
• unități de învățământ care funcționează în scenariul 1, cu prezență fizică, în funcție de rata de incidență sau în funcție de rata de vaccinare – 497 (66227 preșcolari/elevi)
• unități de învățământ care funcționează în scenariul 2, în sistem online, în funcție de rata de incidență și rata de vaccinare: 6 (207 preșcolari/elevi).
• clase cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 5 (127 elevi)
• preșcolari/elevi confirmați Covid-19: 22
• personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 3
Rata de vaccinare actualizată săptămânal este publicată pe site-ul inspectoratului școlar, la secțiunea Rata de vaccinare – http://www.isj-db.ro/rata-de-vaccinare
Situația actualizată zilnic a grupelor/claselor/unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Final de sezon competitiv la Voiajorul Ghimpați!

Articolul Urmator

Peste 180.000 de teste de salivă pentru elevii dâmbovițeni

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele