Noapte
Zi
16 December 2021
2 mins read

Liderul PNL Dâmbovița recunoaște merite PSD și îl laudă pe președintele Corneliu Ștefan

Deși nu a fost de acord cu alianța dintre PSD și PNL, votând chiar împotrivă, liderul liberalilor dâmbovițeni, senatorul Virgil Guran recunoaște că a găsit soluții și rezolvări ale unor probleme cu ajutorul social democraților. Mai mult decât atât, Guran îl laudă pe Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și președintele PSD Dâmbovița, precizând faptul că “este un om cu care se poate discuta”.
„Vă spun foarte deschis… Eu am votat împotriva alianței cu PSD pentru că eu cred că pentru sănătatea democratică nu este bine, în momentul în care nu mai există stânga, dreapta și o luptă de idei înseamnă că există o înțelegere și băieți ce spunem noi aia facem. Eu am susținut că trebuie să continuăm cu USR, dar în același timp vă spun că am fost lider de grup și m-am înțeles extraordinar de greu cu USR-ul, sunt extraordinar de dificili, ce hotăram acum peste o jumătate de oră nu mai era valabil, de multe ori nu puteam să discutăm logic anumite lucruri și pot să recunosc că în momente grele a trebuit să discut cu PSD-ul să treacă legi sau hotărâri importante, iar cei de la PSD au experiența și gândirea necesară și înțeleg anumite lucruri.
Deci, nu sunt de acord cu această alianță, dar nu exista altă soluție. Cred că se poate construi mai repede cu PSD-ul în momentul de față pentru că e ca la fotbal, când iei pe cineva care știe jocul închegi o echipă repede, când iei oameni care la un moment dat bagă mingea în propria poartă nu mai știi unde să te duci.
Cred că nu o să avem alegeri anticipate. Și noi și cei de la PSD suntem conștienți de un lucru, nu ai cu cine să guvernezi. Facem anticipate și pun pariu că atunci când se va face majoritate nu avem cu cine să o facem, tot cu PSD trebuie să o facem. Deci ar fi doar o pierdere de timp, de bani și de organizare.
Nu iubesc PSD-ul, să nu mă înțelegeți greșit, o să fiu în continuare un adversar, dar în același timp și un partener. Am vorbit cu Corneliu Ștefan, eu nu vin să spun, că am văzut că începuse să se prezinte cvartetul de coarde, cine e vioara întâi, cine a doua, suntem parteneri egali, eu în viața mea nu am stat în genunchi în fața nimănui… O să susținem împreună proiectele mari, fără probleme…
Asta nu înseamnă că o să începem să ne iubim atât de mult încât să ne cedăm primarii, oamenii de la unii la alții, nu o să fie lucrul acesta. O să fie un parteneriat egal, o să ne respectăm…
O spun, cu unii este mai greu, pesediști din Dâmbovița, dar Corneliu Ștefan este un om cu care se poate discuta, nu este un om absolutist, este un om cu care se poate discuta. Cu cine e mai greu? Vă dau un exemplu, nu știu cu Stan cum aș putea să discut pentru că cred că este greu să coboare la nivelul meu”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, în cadrul unei conferințe de presă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Se întrerupe apa pe data de 20 decembrie în comuna Dragomirești

Articolul Urmator

Cei mai buni antreprenori dâmbovițeni, premiați în cadrul evenimentului Topul Firmelor Dâmbovițene

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele