Noapte
Zi
16 December 2021
1 min read

Se întrerupe apa pe data de 20 decembrie în comuna Dragomirești

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează asupra faptului că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Dragomirești, în data de 20.12.2021, între orele 08:00-13:00, din cauza întreruperii energiei electrice la stația de pompare Bazine Priseaca (lucrări programate SC Electrica).
Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.
Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Senatorul Titus Corlățean, unul dintre președinții comisiilor parlamentare care au audiat candidații pentru posturi de ambasadori ai României în străinătate

Articolul Urmator

Liderul PNL Dâmbovița recunoaște merite PSD și îl laudă pe președintele Corneliu Ștefan

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele