Noapte
Zi
14 December 2021
1 min read

Nesimțirea, taxată aspru de Poliția Locală Târgoviște

Sute de amenzi au fost aplicate, în ultimele luni, de către Poliția Locală Târgoviște cetățenilor cărora bunul simț le lipsește cu desăvârșire. Numai săptămână trecută, 150 de sancțiuni au fost aplicate și i-au vizat pe cei care nu au pic de respect față de spațiul în care se află, care mănâncă semințe și consumă alcool în zone publice, și exemplele pot continua.
“Aproximativ 150 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate săptămâna trecută în municipiul Târgoviște, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de alcool pe domeniul public, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân.
Chiar dacă sancțiunile își ating într-o anumită măsură scopul, deși acordăm o atenție deosebită păstrării unui oraș curat și civilizat, aceste deziderate nu pot fi atinse fără implicarea noastră, a tuturor, într-un efort comun, administrație publică și cetățeni, deopotrivă”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

220.000 de puieți plantați de un ONG în toamna acestui an vor deveni păduri! Acțiunea a vizat și județul Dâmbovița

Articolul Urmator

Peste 450 locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele