Noapte
Zi
7 December 2021
1 min read

RĂZVAD: Plata texelor și impozitelor, fără penalități, până pe 24 decembrie

Astăzi, Consiliul Local al comunei Răzvad a aprobat proiectul de hotărâre prin care toți cetățenii care nu au plătit taxele și impozitele în timp util vor fi scutiți de dobânzi și penalități daca achită restanțele până pe data de 24 decembrie a.c.

“Important!!!

Toți cei care nu ați reușit să plătiți taxele și impozitele la timp și ați generat dobânzi și penalități, aveți posibilitatea să fiți scutiți de acele dobânzi și penalități plătind integral suma datorată!!!

De această Hotărâre de Consiliu Local puteți beneficia până la data de 24.12.2021!!!”, precizează primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Intervenții și propuneri importante ale senatorului Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, în cadrul reuniunii Comisiei pentru afaceri politice și democrație a APCE

Articolul Urmator

Contribuția la dezvoltarea cercetării științifice, premiată la Universitatea „Valahia” din Târgoviște

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele