Noapte
Zi
28 January 2022
1 min read

Primar Cristian Stan: ”Cred că avem, în sfârșit, o echipă serioasă la Prefectura Dâmbovița”

Astăzi a avut loc ceremonia de învestire în funcție a noului prefect al județului Dâmbovița, Claudia Gilia, dar și al subprefectului Corneliu Sălișteanu.
”Cred că avem, în sfârșit, o echipă serioasă la Prefectura Dâmbovița. Îi cunosc bine pe Claudia Gilia și Corneliu Sălișteanu, învestiți, astăzi, ca prefect și subprefect. Și știu că amândoi înțeleg și vor avea în vedere un lucru esențial: funcțiile lor reprezintă un cumul de responsabilități, nu de privilegii. Sunt amândoi într-o postură nouă, dar acesta le va fi avantajul. Sunt profesioniști respectați și asta contează mult. Le urez succes și să-și poarte cu demnitate funcțiile!”, transmite Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dezbateri în școli, pentru părinți, cu privire la vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani

Articolul Urmator

Social democrații Claudia Gilia și Corneliu Sălișteanu au depus jurământul de învestitură în funcție

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus